Beverly Sport Touring 350
Najprodavaniji Piaggiov skuter visokih kotača stigao je u novoj izvedbi sportskog karaktera: Beverly Sport Touring.
Nexus 300 ie
originalan spotski GT koji će onome koji ga odabere pokloniti motociklističke emocije
Vespa LXV 125 ie
Zadovoljstvo za onoga koji gledab
Užitak za onoga koji vozi
Piaggio X10 125 ie
vrhu je svoje klase po pitanju udobnosti, napredne tehnologije i performansi koje pruža suvremeni pogonski agregat
GP 800
Očarava, zadivljuje, izmiče svakoj klasifikaciji i nadilazi svaku usporedbu
PRODAJA
SKUTERA
AKCIJSKA
PRODAJA
SERVIS I REZERVNI
DIJELOVI
MOTO
OPREMA
RABLJENI
SKUTERI

Vespa GTS 300 ie


Ponuđene boje

Klikni i vizualiziraj boju                   Naziv boje: Crna Lucido
cijena iz cjenika
0,00 kn
Vespa GTS, začetnik suvremenih Vespi od sada dolazi s pogonskim agregatom 300 koji pruža još bolje performanse. Riječ je o najsnažnijem pogonskom agregatu ikad na Vespi pa ovaj model uz elegantan dizajn pruža i obilje snage.
Vespa GTS 300 jedinstveni je skuter koji uz ekskluzivnost pruža agilnost i dinamiku u vožnji u kombinaciji s performansama i tehnološkim standardima klase 300.

Karakteristike
Karakterne osobine Vespe GTS , u zapremnini 250 i.e. polaze od solidnih temelja Vespe Granturismo, koja je primjer najsnažnije i tehnološki najnaprednije ikad proizvedene Vespe i radikalno se mijenjaju stavljajući Vespu GTS uz bok ostatka obitelji Vespa, ali s bitno različitim karakterom, u elegantno sportskom stilu. 


Dizajn
Vespa GTS se lako prepoznaje zbog kromiranog obruba na blatobranu i zbog originalnog položaja pozicionog svjetla na maski vozila nasuprot trube, koji, iako modernog izgleda, potsjećaju na tipične "sportske" dijelove opreme Vespe 50-tih godinas malim farom na blatobranu.

Značajke
Vespa nadmašuje samu sebe i oživljava mit Vespe GS, simbola sportskog duha i dinamičnog turizma. Novi pogon je avangarda u tehnološkom smislu: 4-ventilski, 4-taktni, homologiran u skladu s Euro 3, s analogno-digitalnim instrumentima. Kočioni sustav je izdašno dimenzioniran (diskovi Ø 220 mm) i omogućava odlučno i sigurno kočenje u svim cestovnim uvjetima. 

tehnički podaci

Ovlašteni zastupnik za Dubrovačko-neretvansku županiju za
Moto centar Dubrovnik | tel: 020 311 440 • tel: 020 421 691 • mob 095 435 2888 • fax 020 311 439 Design by: Xmedia Dubrovnik