Beverly Sport Touring 350
Najprodavaniji Piaggiov skuter visokih kotača stigao je u novoj izvedbi sportskog karaktera: Beverly Sport Touring.
Vespa LXV 125 ie
Zadovoljstvo za onoga koji gledab
Užitak za onoga koji vozi
Nexus 300 ie
originalan spotski GT koji će onome koji ga odabere pokloniti motociklističke emocije
Piaggio X10 125 ie
vrhu je svoje klase po pitanju udobnosti, napredne tehnologije i performansi koje pruža suvremeni pogonski agregat
GP 800
Očarava, zadivljuje, izmiče svakoj klasifikaciji i nadilazi svaku usporedbu
PRODAJA
SKUTERA
AKCIJSKA
PRODAJA
SERVIS I REZERVNI
DIJELOVI
MOTO
OPREMA
RABLJENI
SKUTERI

Scarabeo 200


Ponuđene boje

Klikni i vizualiziraj boju                   Naziv boje: Cult Bijela
Klikni i vizualiziraj boju                   Naziv boje: Vanity Zelena
Klikni i vizualiziraj boju                   Naziv boje: Prestige Žuta
Klikni i vizualiziraj boju                   Naziv boje: Srebrna Crowd
Klikni i vizualiziraj boju                   Naziv boje: Couture Plava
Klikni i vizualiziraj boju                   Naziv boje: Competition Crna
cijena iz cjenika
0,00 kn
Scarabeo je oduvijek bio jedinstveno vozilo koje je neprestano evoluiralo kako bi se prilagođavalo novim potrebama kupaca. Današnji kupci traže praktična vozila koja su ujedno kompaktna i prostrana te se mogu probijati kroz sve gušći promet na gradskim prometnicama.
Scarabeo 200 i.e. zadovoljava sve potrebe suvremene mobilnosti, a to čini s elegancijom i stilom koji nadopunjavaju njegovu praktičnost i performanse.
Njegov jedinstveni dizajn je klasičan primjer talijanskog stila, a njegova profinjenost razlikuje ga od poimanja „običnih skutera".
Scarabeo 200 i.e. je najkompaktniji skuter iznad 50 cm³ u Scarabeo liniji vozila te je idealan za gradsku vožnju. Ovaj luksuzni, a ujedno i vrlo pristupačan skuter dovodi omjer kvalitete i cijene na do sada neviđenu razinu.
Scarabeo 200 ušao je u sezonu 2010. s novom Net verzijom, kombinacijom Scarabeo bezvremenskog stila i moderne tehnologije. Net dolazi u modernoj nijansi bijele perle, što savršeno odgovara ugodnom metalik sivom sjedalu s novom teksturom. Naslon koji se montira na serijski stražnji kovčeg u boji vozila samo je jedan primjer apsolutne vrhunske kvalitete materijala. Scarabeo Net odražava mladost i nepogrešivi stil s dodatnim karakteristikama vrhunskih detalja kao što je kaciga s grafikom, s ugrađenim Bluetooth sustavom kako bi vozač u potpunoj sigurnosti bio priključen na sve uređaje bez kojih današnji mladi ljudi ne mogu živjeti: mobilni telefon, MP3 uređaj i GPS navigacija.

DIZAJN: VAŽNI DETALJI
Britke karakteristike kombinirane s mekim linijama tvore kontinuitet koji sugerira harmoniju na prvi pogled. Još jednom Scarabeo ponovo definira dizajn gradskog skutera. U današnjem svijetu koji je prepun "potrošnih” proizvoda, umiruje činjenica da je Scarabeo linija trajna stvar.
Oslonac za noge je ravan tako da je povećana praktičnost pri prijevozu predmeta. Vjetrobran pričvršćen za upravljač usmjerava zrak iznad vozača, što garantira putovanje bez turbulencija. Potpuna analogno-digitalna upravljačka ploča sadrži putno računalo kojim se može upravljati direktno preko upravljača. Među mnogim dostupnim opcijama ističe se očitanje vanjske temperature s "upozorenjem za led” koji vozača upozorava na prisutnost leda. Centralni oslonac pruža polugu kojom je parkiranje Scarabea 200 i.e. jednostavno poput dječje igre.
Aluminijski nosač prtljage osigurava savršenu površinu za montažu gornjeg kofera. Uporaba kroma i pokazivači smjera ugrađeni u upravljač neki su od detalja koji Scarabeo čine vozilom jedinstvene elegancije.

POGONSKI AGREGAT
Kao što je uvijek bio slučaj sa Scarabeo skuterima, ispod klasičnih linija skriva se najsuvremenija tehnologija na tržištu. Pogonski agregat 200 i.e. dizajniran je posebno za ovaj skuter. Ovaj vrhunski, lagan, racionalan i ekološki prihvatljiv agregat pruža izvanredne performanse, nisku potrošnju goriva, iznenađujuće nisku razinu vibracija te vrlo niske emisije štetnih plinova, što je u skladu sa Scarabeo filozofijom o proizvodnji samo ekološki prihvatljivih vozila.
Agregat koristi hlađenje tekućinom i opremljen je razvodom s četiri ventila i dvostrukom bregastom osovinom, sofisticiranim rješenjem koje optimizira rad motora. Dolazak elektronskog sustava ubrizgavanja goriva dovelo je do ogromne prednosti u smislu boljih performansi, uz povećanje maksimalne brzine, bolja ubrzanja i smanjenje potrošnje goriva ovog već ekonomičnog skutera. Uz to, po prvi puta kod jednog skutera, Scarabeo 200 i.e. također dopušta da korisnik odabere između dvije različite mape rada motora. Korisnik sada ima mogućnost odabrati ECO režim, koji umanjuje potrošnju goriva za 7% i režim SPORT koji optimizira performanse, direktno preko upravljača. Pogonski agregat 200 daje dobrih 14.2kW (19.3 KS) pri 8,500 o/min. s iznimno pogodnim zakretnim momentom (17.2 Nm na 6,500 o/min.), zbog čega Scarabeo živahno ubrzava dok je istovremeno opušten i siguran u svim uvjetima vožnje.

ŠASIJA
Klasičan ali istovremeno i moderan izgled Scarabea nikada nije ograničavao inženjere kada je šasija u pitanju. Upravo suprotno, uz očuvanje većine estetskih i inženjerskih vrijednosti prožetih kroz cijelu liniju, šasija predstavlja važnu početnu točku u razvoju ovog modela.

tehnički podaci


Agregat:
 4 ventila, jedan cilindar, četverotaktni.
 Provrt X hod :  63.0 x 58.0 mm
 Gorivo  Bezolovni benzin
 Zapremnina :  181 cm³
 Najveća snaga na radilici :  14.2 kW (19,3 KS) pri 8.500 o/min
 Najveći okretni moment na radilici :  17,2 Nm pri 6.500 o/min
 Gorivni sustav :  Elektronsko ubrizgavanje
 Paljenje  Elektronsko CDI paljenje s automatskim ubrzanjem
 Podmazivanje :  Sustav podmazivanja mokrog kartera mehaničkom pumpom
 Mjenjačka kutija :  "Twist-and-go" CVT sa serverom zakretnog momenta
 Spojka :  Automatska centrifugalna suha spojka
Primarni prijenos
 Klinasti remen
 Završni prijenos
 Zupčanici u uljnoj kupki
 Okvir :  Visokootporna čelična cijev s jednom podlogom.
 Prednji ovjes :  Hidraulička teleskopska vilica, štapovi promjera 35 mm. Hod kotača 100 mm.
 Stražnji ovjes :  Dvostruki hidraulički amortizer s dvostrukim djelovanjem s prilagodbom tvrdoće opruge. Hod kotača 90 mm.
 Kočnice :  Sprijeda: disk od nehrajućeg čelika promjera 260 mm s plivajućim kliještima s tri klipa (integrirani sustav kočenja). Straga: disk od nehrđajućeg čelika promjera 220 mm s fiksnim kliještima s dvostrukim klipom (integrirani sustav kočenja).
 Kotači :  Aluminijska legura 16» x 3.50 Aluminijska legura 15» x 4.50
 Gume :  Bez zračnica 100/80 16" 120/80 16"
 Dimenzije :  Maks. duljina: 2,205 mm Maks. širina: 725 mm Međuosovinski razmak: 1,380 mm Visina sjedala: 810 mm
 Suha težina :  150kg
 Zapremnina spremnika goriva :  8,5 litara
Emisije :  Euro 3
   

Ovlašteni zastupnik za Dubrovačko-neretvansku županiju za
Moto centar Dubrovnik | tel: 020 311 440 • tel: 020 421 691 • mob 095 435 2888 • fax 020 311 439 Design by: Xmedia Dubrovnik