Nexus 300 ie
originalan spotski GT koji će onome koji ga odabere pokloniti motociklističke emocije
Beverly Sport Touring 350
Najprodavaniji Piaggiov skuter visokih kotača stigao je u novoj izvedbi sportskog karaktera: Beverly Sport Touring.
GP 800
Očarava, zadivljuje, izmiče svakoj klasifikaciji i nadilazi svaku usporedbu
Piaggio X10 125 ie
vrhu je svoje klase po pitanju udobnosti, napredne tehnologije i performansi koje pruža suvremeni pogonski agregat
Vespa LXV 125 ie
Zadovoljstvo za onoga koji gledab
Užitak za onoga koji vozi
PRODAJA
SKUTERA
AKCIJSKA
PRODAJA
SERVIS I REZERVNI
DIJELOVI
MOTO
OPREMA
RABLJENI
SKUTERI

Sportcity One 50 4T - 125 4T


Ponuđene boje

Klikni i vizualiziraj boju                   Naziv boje: Aprilia Bijela
Klikni i vizualiziraj boju                   Naziv boje: Aprilia Crna
Klikni i vizualiziraj boju                   Naziv boje: Urban Zelena
cijena iz cjenika
0,00 kn
Naš sve napučeniji svijet traži vozila sposobna pobijediti urbani promet brzinom, stilom i elegancijom. Gotovo po definiciji, skuter je idealno gradsko vozilo. Tijekom godina evoluirao je u praktično vozilo, a najnoviji trendovi preporučuju praktičnost, sigurnost, agilnost i ekonomičnost, i to s dodirom mode i stila.

Sada, zahvaljujući Sportcityju One-u možete uštedjeti novac, a da se ne odreknete komfora i tehnologije. Zapravo, još profitirate superiornim dizajnom utemeljenim na kvaliteti i praktičnosti. Aprilijin program Sportcity iznova definira koncept skutera velikih kotača. Sportcity stoji za poseban stil i mogućnost da ponudi sigurnost, zabavu i ekonomičnost.

Aprilijin recept je publika očito dobro prihvatila, što potvrđuju odlične prodajne brojke. Obitelj Sportcity sada je veća zahvaljujući uvođenju Sportcityja One-a.
Sportcity One je sačuvao sve posebnosti koje su proslavile njegovu „stariju sestru", no nudi čak i bolji omjer kvalitete i cijene. Originalan i nezamjenjiv, One je istinski moderan skuter i vrijedni dodatak seriji Sportcity. S istim elegantnim dizajnom te sportskom osobnošću koji su cijelu seriju i učinile popularnom, Sportcity One nudi racionalan i praktičan karakter. Sportcity One je Aprilijina ponuda vozačima koji su u potrazi za skuterom koji nije samo modni hit, nego je također i lagan za vožnju.
Aprilia Sportcity One je siguran, agilan i sposoban da pobijedi gradski promet i u komforu i stilu - i to s prihvatljivim troškovima redovitog održavanja. Taj kralj gradske džungle dizajniran je precizno kao svakodnevni, urbani prijatelj za druženje koji jednostavno voli švrljati gradskim središtima. Sportcity One koristi naprednu tehnologiju radi smanjenja troškova (troškovi proizvodnje vozila i redovnog održavanja) i razvijanja uzbudljivih performansi. Čak je i standardna oprema impresivna. Sportcity One dolazi u dvije verzije motora (50 i 125 cm³) da bi pokrio sve potrebe urbane mobilnosti.

DIZAJN: ISTINSKI SPORTCITY
Sa zavodljivim, jednostavnim, ali i naglašenim linijama, jedan pogled je dovoljan kako biste vidjeli da se u slučaju Onea radi o istinskom Sportcityju. Kompaktni prednji štit pruža odličnu zaštitu, sjedalo je prostrano, a rukohvati za suputnika i ravna podnica sjedinjuju se u najvišu prostranost s minimumom raspoloživog prostora. Ni esencijalni dizajn ne sprečava Sportcity da ponudi jedan od najboljih prostora pod sjedalom u toj klasi, dovoljan da u njega stane čak i integralna kaciga.
Zahvaljujući izuzetno racionalnom dizajnu i pametnoj upotrebi prostora, Sportcity One pruža sve povlastice prestižne klase skutera velikih kotača po vrlo konkurentnoj cijeni. Odnos kvalitete i cijene kod Sportcityja One-a je jednostavno najbolji na tržištu urbanih skutera.
Kompaktna veličina, komfor i praktičnost uvijek su bili aduti koji su osvajali kupce u slučaju serije Sportcity. Sportcity One čini onaj daljnji, logični iskorak. Superiorno agilan, Sportcity One je savršen protuotrov za prometne gužve unatoč svojim malim dimenzijama. Njegovo velikodušno anatomski oblikovano sjedalo nudi obilje prostora za vozača i suvozača. Negova pak ravna podnica također nudi obilje prostora za pozamašne predmete.
Rukohvati za suvozača ergonomski su oblikovani. Kompletni, ali racionalni instrumenti nude sve informacije koje su vam potrebne, i to jednostavno i intuitivno.

OKVIR
Dizajniran za maksimalnu racionalnost, okvir Sportcityja Onea je klasični otvoreni cjevasti izrađen od čelika visoke čvrstoće. Zahvaljujući pažljivom projektiranju, okvir nudi izvrsnu čvrstoću i pruža samopouzdanjem inspiriranu vožnju te visok stupanj aktivne sigurnosti.
S promjerima od 32 mm i hodom od 85 mm prednja hidraulična vilica efikasno ublažava čak i najgrublje neravnine.
Kao i svi skuteri tog tipa, jedinica motor - završni prijenos ujedno služi i kao stražnja vilica, a ublažavanje funkcionira pomoću podesivog amortizera. Hod stražnjeg kotača od 84 mm (jedan od najboljih za tu kategoriju skutera) omogućuje uglađenu vožnju čak i po nejednolikim i oštećenim cestovnim podlogama.
Da bi Sportcity One bio što kompakatniji, 14-inčni kotači kombinirani su s gumama bez zračnica (120/70 sprijeda i straga). U kombinaciji s izvrsnim okvirom, ovjes i sustav kotača Sportcityju Oneu pružaju odličnu stabilnost i istinski inovativnu vožnju u kojoj mogu uživati svi. Moćni prednji disk 220 mm s dvoklipnom plivajućom kočnom čeljusti, zajedno sa stražnjim bubnjem od 140 mm, znači trenutačno zaustavljanje.

MOTORI
Moderni i ekološki prihvatljivi četverotakni motori Sportcity One čine živahnim u prometu, ali također i sigurnim te udobnim. Zahvaljujući naprednom dizajnu i ultraučinkovitom izgaranju, ti motori nude sportski duh, čisti rad i impresivnu ekonomičnost. Jednostavni dizajn također znači robusnost i pouzdanost. Oba motora prisilno se hlade zrakom i u gorivnom sustavu imaju rasplinjač. Oba modela opremljena su katalizatorom i usklađeni su sa standardima Euro 3.
 Gotovo 11 KS i izdašni okretni moment omogućuju Sportcityju Oneu 125 da krstari bezbrižno brzim glavnim cestama bez povećanja granice dopuštene snage za vlasnike vozačke dozvole A1-kategorije. Zahvaljujući maloj masi Sportcityja Onea, motor od 125 cm³ nudi vrlo nisku potrošnju uz najvišu brzinu od 90 km/h i mogućnost da se prilagodi svim uvjetima u prometu.
Sportcity One 50 nudi i ekstremno ekonomično rješenje za mobilnost u užem gradskom središtu, sa samo jednom potrošenom litrom goriva na 40 prijeđenih kilometara. Mala masa i sportski štih motora znače živahna ubrzanja na semaforima, koja Sportcity One 50 nose do njegove zakonski limitirane najviše brzine. On je izbor savršene 50-ice za svakoga tko želi dodir te prestižne klase, kao i puno članstvo u obitelji Sportcity.

tehnički podaci


Agregat:
 Jednocilindarski dvotaktni hlađen tekućinom
 Provrt X hod :  40 x 39,3 mm
 Gorivo  Bezolovni benzin
 Zapremnina :  49 cm³
 Omjer kompresije :  12,1:1
 Paljenje   Elektronsko
 Pokretanje   Elektropokretač
 Generator  12 V, 70 W
 Podmazivanje :  Odvojeno miješanje putem mehaničke uljne pumpe
 Mjenjačka kutija :  Variomat
 Spojka :  Automatska centrifugalna suha spojka
Primarni prijenos
 V (klinasti) remen
 Završni prijenos
 Zupčanici u uljnoj kupki
 Okvir :  Čelični cjevasti visoke čvrstoće
 Prednji ovjes :  Hidraulična vilica Hod 90 mm
 Stražnji ovjes :  Kućište motora ujedno je stražnja vilica. Okvir se veže na dva radijalna silent bloka. Hod kotača 70 mm
 Kočnice :  Sprijeda: disk od nehrđajućeg čelika promjera 190 mm i racing kočna čeljust s dva nasuprotna klipa promjera 32 mm. Straga: disk od nehrđajućeg čelika promjera 190 mm i racing kočna čeljust s dva nasuprotna klipa promjera 30 mm
 Kotači :  Aluminijska laka legura, pet krakova Sprijeda i straga 3,5 x 13
 Gume :  Bez zračnice Sprijeda i straga 130/60 x 13
 Dimenzije :   Dužina 1860 mm Širina 705 mm Visina 1120 mm Međuosovinski razmak 1290 mm Visina sjedala 820 mm
 Suha težina :  249 kg
 rasplinjač:  Rasplinjač Dell'Orto PHVA 17,5 mm
 Zapremnina spremnika goriva :  7 litara
Usis: Reed ventil
   

Ovlašteni zastupnik za Dubrovačko-neretvansku županiju za
Moto centar Dubrovnik | tel: 020 311 440 • tel: 020 421 691 • mob 095 435 2888 • fax 020 311 439 Design by: Xmedia Dubrovnik