Vespa LXV 125 ie
Zadovoljstvo za onoga koji gledab
Užitak za onoga koji vozi
Beverly Sport Touring 350
Najprodavaniji Piaggiov skuter visokih kotača stigao je u novoj izvedbi sportskog karaktera: Beverly Sport Touring.
Piaggio X10 125 ie
vrhu je svoje klase po pitanju udobnosti, napredne tehnologije i performansi koje pruža suvremeni pogonski agregat
GP 800
Očarava, zadivljuje, izmiče svakoj klasifikaciji i nadilazi svaku usporedbu
Nexus 300 ie
originalan spotski GT koji će onome koji ga odabere pokloniti motociklističke emocije
PRODAJA
SKUTERA
AKCIJSKA
PRODAJA
SERVIS I REZERVNI
DIJELOVI
MOTO
OPREMA
RABLJENI
SKUTERI

Sportcity One 50 2T


Ponuđene boje

Klikni i vizualiziraj boju                   Naziv boje: Aprilia Crna
Klikni i vizualiziraj boju                   Naziv boje: Urban Zelena
Klikni i vizualiziraj boju                   Naziv boje: Aprilia Bijela
cijena iz cjenika
0,00 kn
OKRETAN, UDOBAN, ŽIVAHAN I BEZBRIŽAN: ONE 50 je "NAJMLAĐI” SPORTCITY. SKUTER SA SVJEŽIM I SPORTSKIM IZGLEDOM I DOBRIM OMJEROM ULOŽENOG I DOBIVENOG. "SREDNJE VELIKI” KOTAČI I MODERAN DIZAJN, PRVO PREDSTAVLJANJE NOVOG ODVAŽNOG LAGANOG MOTORA.

 APRILIA SPORTCITY ONE 2T

 "Najbolja” strana modela Aprilia Sportcity zove se: Sportcity One 50. Nakon njegovog predstavljanja prošlog ljeta, obitelj Sportcity spremna je pozdraviti novog člana. Najmlađi i najživahniji zahvaljujući dvotaktnom motoru s omjerom snage i težine bez premca.

 Model Sportcity One 2t obogaćuje postojeću bogatu ponudu Sportcity modela. Ovaj model ima isti jedinstveni dizajn kao i ostali, elegantan i sportski, a prodaje se po iznimno konkurentnoj cijeni uzimajući u obzir njegovu izvedbu i opremu.

  Dvotaktni motor savršena je kombinacija dinamike i praktičnih kvaliteta, namjeran izbor u konstruiranju u kojem je Aprilia otvorila put kojeg prate tisuće vozača skutera u cijeloj Europi.

Kompaktna veličina, udobnost i praktičnost uvijek su bile dobitne karakteristike Sportcity modela, a Sportcity One dovodi te karakteristike na novu razinu. Kompaktan i okretan, Sportcity One savršen je lijek za gradski promet usprkos njegovoj prostornosti i udobnosti.

Njegovo prostorno, anatomski oblikovano sjedalo nudi obilje prostora za vozača i suvozača

Također i njegova ravna podnica daje dovoljno prostora za krupne predmete.  

Ručka suvozača ergonomski je oblikovana. Potpuni ali i racionalni instrumenti daju sve potrebne informacije na jasan i intuitivan način.

Sportcity One je skuter koji se ističe zahvaljujući svojoj osnovnoj naravi: savršeno vozilo koje će vas probiti kroz promet sa izvrsnom udobnošću i visokokvalitetnom opremom. Zapravo, zahvaljujući racionalnom dizajnu i velikoj pažnji za detalje u optimiziranju prostora, Sportcity One 2T ima sve prednosti modernog skutera sa velikim kotačima, pa i više. Visina sjedala je samo 775 milimetra od tla, što ga čini idealnim i za ženske vozače.

Ravna podnica, atraktivan dizajn i prostor za pohranu integralne Aprilijine kacige dobri su argumenti za kupnju ovog skutera.


ŠASIJA

Dizajnirana za maksimalnu racionalnost, okvir modela Sportcity One je klasični otvoreni okvir od čeličnih cijevi visoke čvrstoće. Usprkos ravnoj podnici skutera, njegov okvir ima izvrsnu čvrstoću čime se postiže dobar osjećaj na cesti i najviši osjećaj sigurnosti.

S promjerom prednje vilice od 32 mm i hodom kotača od 85 mm, hidraulična prednja vilica učinkovito i ujednačeno prelazi i preko najgrubljih podloga.

Kao i kod svih skutera ovog tipa, sklop motora i prijenosa djeluje kao stražnja vilica i prigušuje se prilagodljivim amortizerom. Hod kotača je 76 mm i svaku podlogu čini jednostavnom, uz određenu razinu udobnosti koja se može pronaći samo kod većih modela, opet uslijed većih guma.

Zahvaljujući odličnoj konfiguraciji šasije model Sportcity One savršena je kombinacija udobne prostornosti i jedinstvene upravljivosti. Aprilia je prva vjerovala u mogućnost uporabe "srednje velikih” kotača sa širokim gumama kako bi se postigla udobnost i sigurnost.

Model Sportcity One 50 2T slijedi put svojih prethodnika. 14'' kotači s velikim gumama bez zračnica (120/70 i prednja i stražnja), sa čvrstim okvirom – garantiraju upravljanje bez konkurencije, sa izvrsnom udobnošću zajedno s jednostavnim i intuitivnim upravljanjem tijekom vožnje, u kojoj može uživati svatko.

Snažan prednji disk od 220 mm (rekordni promjer za svoju kategoriju) s plivajućim kliještima sa dva klipa, plus stražnji bubanj od 140 mm znače trenutno zaustavljanje.

 
MOTOR

Model Sportcity One 2T je pravo urbano vozilo. Živahan dvotaktni motor – sa snagom od 4.08 KS – čini One 50 2T najlakšim i najokretnijim skuterom u Sportcity rasponu, također zahvaljujući i "sprinter” konfiguraciji motora i optimalnim omjerima automatskog prijenosa.

Sportcity One 50 2T nudi izvrsno ubrzanje, koje omogućava brzo dosezanje zakonom ograničene maksimalne brzine. Nožno paljenje osigurava da ste uvijek u mogućosti skuter pokrenuti čak i kada je akumulator prazan. Dobar odziv, okretno i živahno ubrzanje, to su osnovne kvalitete ovog modela Sportcity One 2T, koji će vas sa najvećom sigurnošću provesti kroz promet.

Sportcity One 2T je sjajan i ekonomičan za kupovinu i uporabu.

Ovaj skuter je zaista ekonomičan odabir, sa izvrsnom ekonomičnosti goriva i zavidnom autonomijom. Ovaj skuter od 50cc je savršen za mlade ljude koji se žele istaknuti iz skupine i na bezbrižan način voziti gradom s ostatkom odlične Sportcity obitelji.

tehnički podaci


Agregat:
 Jednocilindarski dvotaktni hlađen zrakom
 Provrt X hod :  40 x 39,3 mm
 Gorivo  Bezolovni benzin
 Zapremnina :  50 cm3 (49,38 cc)
 Omjer kompresije :  10,1/10,5:1
 Paljenje   Elektronsko
 Pokretanje   Elektropokretač
Najveća snaga na radilici:  3.0 kW / 4.08 KS pri 6,500 o/min
 Najveći okretni moment na radilici  4.40 Nm pri 6,500 o/min
 Gorivni sustav  Dell'Orto Rasplinjač 17,5 mm
 Generator  12 V, 70 W
 Podmazivanje :  Odvojeno miješanje putem mehaničke uljne pumpe
 Mjenjačka kutija :  Variomat
 Spojka :  Automatska centrifugalna suha spojka
Primarni prijenos
 V (klinasti) remen
 Završni prijenos
 Zupčanici u uljnoj kupki
 Okvir :  Čelični cjevasti visoke čvrstoće
 Prednji ovjes :  Hidraulična vilica promjera 35 mm. Hod kotača 85 mm
 Stražnji ovjes :  Kućište motora ujedno je stražnja vilica. Hidraulični monoamortizer s podešavanjem tvrdoće opruge. Hod kotača 76 mm
 Kočnice :  Sprijeda: disk od nehrđajućeg čelika promjera 220 mm i plivajuća kočna kliješta sa dva klipa. Straga: bubanj promjera 140 mm
 Kotači :  Aluminijska laka legura Prednja 3 x 14, Stražnja 3,50 x 14
 Gume :  Bez zračnice Prednja 120/70-14, Stražnja 120/70-14
 Dimenzije :  Duljina: 1950 mm Širina: 740 mm Međuosovinski razmak: 1358 mm Visina sjedala: 775 mm
 Suha težina :  249 kg
 rasplinjač:  Rasplinjač Dell'Orto PHVA 17,5 mm
 Zapremnina spremnika goriva :  7,5 litara (rezerva 1,5 litara)
Emisije Euro 2
   

Ovlašteni zastupnik za Dubrovačko-neretvansku županiju za
Moto centar Dubrovnik | tel: 020 311 440 • tel: 020 421 691 • mob 095 435 2888 • fax 020 311 439 Design by: Xmedia Dubrovnik